We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Voor meer informatie   Lees meer
  • The Town of Light

12 maart 1938. Renée, 16 jaar oud, wordt uit haar omgeving weggetrokken, opgesloten en van alles beroofd. Haar enige fout was dat ze niet wist wat haar plek in de wereld was. "Een gevaar voor zichzelf en anderen en een oorzaak van openbaar schandaal" schreef de politie in hun rapport. De enige horror die je in dit spel terugvindt, is de waarheid: een aanslag op de zintuigen intenser dan elke bovennatuurlijke aanwezigheid.

The Town of Light is een psychologisch avontuur dat in de eerste persoon wordt verteld. Het verhaal speelt zich af in Italië in de eerste helft van de 20ste eeuw op een echt bestaande plaats, die nauwgezet is nagebouwd. Herleef de geschiedenis van het hoofdpersonage uit haar verwarde oogpunt en ontdek hoe het verhaal op verschillende manieren kan ontwikkelen op basis van jouw keuzes.

Specificaties
Genre Horror
Aantal spelers 1 Speler
Taal handleiding Engels
Taal spel Engels
Aanbevolen Leeftijd Vanaf 18 jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

The Town of Light

  • Staat: Nieuw
  • Levertijd: 1-2 werkdagen levertijd.
  • € 17,95

  • Exclusief BTW: € 14,84