We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Voor meer informatie   Lees meer
  • Loading Human (VR Vereist)

- Prikkel je zintuigen in deze ultieme virtual reality ervaring: Loading Human is het avonturen spel van de toekomst. Jouw stervende vader is een gewaardeerd wetenschapper. Hij heeft je gevraagd om naar zijn basis op de Zuidpool te komen om mee te helpen in een intergalactische zoektocht naar de Kwintessens. Een ongrijpbare bron van energie die het verouderingsproces kan omkeren. 
- Een complete onderdompeling in VR: Loading Human is special ontwikkeld voor virtual reality om jou zo de meest indrukwekkende VR ervaring te kunnen bieden. 
- Ongeëvenaarde vrijheid: Loading Human is één van de hele weinige virtual reality games die zich niet afspeelt op een van te voren bepaald pad. In Loading Human heb je interactie met de volledige omgeving en kun je vrij bewegen zoals dat ook in de echte wereld gaat. 
- Emotionele interactiviteit: Ontwikkel complexe relaties. Maak indruk op een mogelijke liefdes. Heb fysiek interactie en romantische relaties met game karakters. 
- Prachtige omgevingen: Reis naar buitenaardse en futuristische locaties in hachelijke klimaten van Antarctica en naar de donkerste dieptes van de ruimte. 
- Onderga het avontuur: Overstijg het hier en nu. Kruip in de huid van Prometheus. Een ontluikende wetenschapper in een zoektocht om zijn vader te redden.

Specificaties
Genre Actie/Avontuur
Aantal spelers 1 Speler
Taal handleiding Engels
Taal spel Engels
Aanbevolen Leeftijd Vanaf 16 jaar

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Loading Human (VR Vereist)

  • Staat: Nieuw
  • Levertijd: 1-2 werkdagen levertijd.
  • € 15,99

  • Exclusief BTW: € 13,22